Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شریان نیوز،بسیاری از کارشناسان امر معتقدند علی‌رغم تأکید مقام معظم رهبری بر تولید محصولات سالم و قرار گرفتن در جایگاه جهانی، وضعیت رضایت بخش نیست چرا که برخی افراد توسعه محصولات ارگانیک را مغایر با منافع خود می دانند.

از این رو به سراغ مسئولان مربوطه می‌رویم تا از آخرین وضعیت تولید محصولات ارگانیک با خبر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
رضا نورانی رئیس انجمن ارگانیک کشور در گفتگو با خبرنگارصنعت، تجارت و کشاورزیگفت: در پی تلاش انجمن ارگانیک، ایران در جایگاه تولیدکنندگان ارگانیک قرار گرفت و این درحالی است که در پنج برنامه دولت گذشته هیچ نام و نشانی از تولید محصول سبز نبود. وی افزود: با وجود تلاش‌های صورت گرفته ۴۳ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی به تولید محصولات ارگانیک اختصاص یافت. نورانی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تولید محصولات ارگانیک در آبان ماه ۹۴ بیان کرد: با توجه به تلاش مجلس شورای اسلامی در برنامه ششم تولید محصولات ارگانیک در دستور کار قرار گرفت و انتظار می‌رود که شاهد رشد جهشی تولید این محصول باشیم. رئیس انجمن ارگانیک ادامه داد: با توجه به آنکه بیش از ۳۷ کشور اروپایی واردات محصولات تراریخته را به کشور ممنوع اعلام کرده از این رو انتظار می‌رود که در برنامه ششم توسعه به سمت و سوی تولید محصولات ارگانیک رویم چرا که در بازارهای هدف تقاضای فراوانی برای این محصولات وجود دارد. وی با اشاره به اهمیت بالای تولید محصولات ارگانیک تصریح کرد: با توجه به پتانسیل بالای تولید این گونه محصولات در کشور، انتظار بر آن است که با حمایت دولت از تولید ارگانیک ارزآوری بالایی از قبل صادرات را به خود اختصاص دهیم. تولید محصولات ارگانیک رضایت بخش نیست آزاد عمرانی عضو انجمن ارگانیک در گفتگو با خبرنگارصنعت، تجارت و کشاورزیبا اشاره به وضعیت تولید محصولات ارگانیک در چین گفت: تولید محصولات ارگانیک در چین به شدت در حال توسعه است و این درحالی است که در کشور ما کشاورزی ارگانیک و تولید محصولات سبز به عنوان عامل مهم در پیشگیری از بیماری‌ها مورد توجه قرار نگرفته است. عمرانی ادامه داد: گرچه کشور در جایگاه جهانی از حیث تولید محصولات ارگانیک قرار گرفت، اما جایگاهی که از سوی دولت در بودجه انعکاس داده شده، بدان پرداخته نشده است. عضو انجمن ارگانیک تصریح کرد: انتظار می رود با توجه به اهمیت محصولات ارگانیکبا سرعت بیشتری در جهت تولید آن گام برداریم تا مجبور به واردات این محصولات نشویم. باشگاه خبرنگاران

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۷۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟

به گزارش همشهری آنلاین، آخرین جزئیاتی که از ریز مبادلات ایران و عراق منتشر شده مربوط به ۹ ماهه ۱۴۰۲ است که نشان می‌دهد در این بازه زمانی، حدود ۲۰ درصد از تجارت ۷.۳ میلیارد دلاری ایران و عراق به صادرات گاز اختصاص داشته و مابقی کالاهای غیرنفتی و مصرفی بوده است.

بنا بر اعلام سازمان توسعه تجارت، در ۹ ماهه پارسال، علاوه بر گاز، محصولات فولادی، پلاستیکی، لبنی، معدنی فلزی، صنایع تبدیلی، کاشی و سرامیک، شیرینی و شکلات مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران به عراق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق

کد خبر 847420 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات تجارت خارجی عراق

دیگر خبرها

  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • افزایش تولید فولاد خام ایران