Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سی امین دوره جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان در احکامی جداگانه مدیران بخش های باشگاه مخاطبان و مسابقه مواد تبلیغی این جشنواره را معرفی کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، علیرضا رضاداد دبیر سی‌امین دوره جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان، شادمهر راستین و امیر عابدی را به ترتیب به عنوان مدیر باشگاه مخاطبان و مدیر مسابقه مواد تبلیغی سی‌امین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*شادمهر راستین
متولد 1343 در تهران، فارغ التحصیل معماری و فیلم‌نامه نویسی، فیلم‌نامه نویس سینمایی و مستندساز است.
وی عضو هیات مدیره خانه سینما، رییس هیات مدیره کانون فیلم‌نامه نویسان، رییس بانک فیلم‌نامه خانه سینما، مدیر باشگاه جشنواره جهانی فیلم فجر، تدریس در دانشکده سینما تاتر دانشگاه هنر ... بوده است.
راستین نویسنده فیلمنامه های «زاگرس»، «چند روز بعد»، «امروز»، «این زن حرف نمی‌زند»، «آفساید»، «به همین سادگی»، «همسران»، «خانه ما»، «من یک مستاجرم» و ... را بر عهده داشته است.

*امیر عابدى
متولد 1341 در تهران، فارغ التحصیل رشته الکترونیک است. وی عضو انجمن عکاسان سینمای ایران، عضو هیئت مدیره انجمن عکاسان سینمای ایران، رئیس انجمن عکاسان سینمای ایران، بازرس انجمن عکاسان سینمای ایران، عضو هیئت مدیره خانه سینما، عضویت در شورای عالی داوری، عضویت در آکادمی سینمای ایران، عضو هیئت موسس اولیه انجمن عکاسان ایران، موسس و عضو انجمن عکاسان تئاتر، عضو انجمن عکاسان مطبوعات بوده است.
عابدی داوری بخش سینمایی و عکس جشن خانه سینما، بخش عکس جشنواره فیلم دفاع مقدس و بخش مسابقه مواد تبلیغی جشنواره فیلم پلیس را در کارنامه کاری خود دارد.
وی عضو شوراى سیاستگذارى مسابقه موادتبلیغى، دبیر و داور بخش مسابقه مواد تبلیغی، داور بخش مسابقه مواد تبلیغی، دبیر اجرایی بخش مسابقه مواد تبلیغى، عضوشوراى سیاست گذارى جشنواره فیلم سبز، دبیربخش مسابقه تبلیغات سینماى ایران سى و چهارمین جشنواره فیلم فجر
است.
این هنرمند عکاسی فیلم‌های سینمایی «هفت شهر عشق»، «باغ خورشید»، «ماه مهربان»، «اسکادران عشق»، «زشت و زیبا»، «قرمز»، «شوخی»، «نسل سوخته»، «مزرعه پدری»، و عکاسی سریال‌های «دردسر والدین»، «جایزه بزرگ»، «مدار صفر درجه»، «تعبیر وارونه یک رویا» را بر عهده داشته است.
سى امین جشنواره بین المللى فیلم هاى کودکان و نوجوانان از ٩ تا ١٥ تیر در اصفهان برگزار مى شود.

انتهای پیام/

R1380/P1356/S4,34/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۷۷۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با اشاره به نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان گفت: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مفاد این قانون اجرایی نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا معافی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: طی سال ۱۹۵۲، ساکنان لندن پنج روز آلودگی شدید هوا را تجربه کردند و آمار بالایی از مرگ‌ومیر در پی آن به ثبت رسید که این موضوع منجر به وضع قانون هوای پاک در لندن شد.

وی افزود: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد و از جمله آن می‌توان به لزوم استفاده و بهره‌مندی از سوخت مناسب و رفع آلودگی واحدهای صنعتی در مهلتی معین اشاره کرد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مواد این قانون اجرایی نشده است.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان تصریح کرد: طبق اعلام مسئولان مربوطه در سال ۱۳۹۳، شاهد ثبت ۸۵ هزار مورد سرطان جدید بودیم و در سال ۱۴۰۰، صحبت از ثبت ۱۱۲ هزار مورد و پیش‌بینی‌ها بر این بود که در سال ۱۴۰۴، شاهد ثبت ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید باشیم، اما با گذشت دو سال و در سال ۱۴۰۲، طبق اعلام مسئولان بهداشت کشور، ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید به ثبت رسید.

معافی با بیان اینکه میزان تولید گازهای نامناسب در کشور برابر با ۱۱۵ میکروگرم و میزان متوسط جهانی تولید این گازها برابر با ۶۳ میکروگرم است، ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در جمعیت زیر ۱۵ سال، ۱۵ مورد مبتلا به سرطان شناسایی می‌شود که این آمار قابل توجه است.

وی با تاکید بر اینکه آلودگی هوا به خصوص آلودگی ناشی از ترافیک، نقش اساسی در سرطان اطفال دارد، گفت: تماس مادر باردار با مواد سمی از جمله انواع سموم و هوای آلوده نیز می‌تواند منجر به افزایش ریسک ابتلای فرزند پس از تولد به سرطان شود.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با بیان اینکه تماس شغلی والدین با مواد سرطان‌زا حتی پیش از ازدواج در بروز سرطان در کودکان مؤثر است، اضافه کرد: به طور قطع نمی‌توان در یک جامعه آلوده، فضایی امن از لحاظ ریسک ابتلاء به سرطان برای فرزندان ایجاد و آنها را در یک محفظه قرنطینه کرد، از همین رو تمام افراد جامعه در خصوص کاهش آلودگی هوا باید به رسالت فردی و اجتماعی خود پایبند باشند.

کد خبر 751434

دیگر خبرها

  • رویداد ۲۶ امین جشنواره خیرین مدرسه ساز دراستان بوشهر برگزارمی‌شود
  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه داشتن هویت ایرانی اسلامی در کودکان و نوجوانان هستند
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • مراکز سیار کانون امسال توسعه می یابد
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • کانون پرورشی با ۱۰۰۰ کتاب به نمایشگاه بین‌المللی کتاب رفت
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران / برگزاری پرسپولیس - سپاهان فقط با حضور هواداران زن
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند