Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه‌ای به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه تهران امروز با حواشی مختلفی از جمله رفتار زننده و توهین‌آمیز مسؤولان انجمن اسلامی به خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان و صداوسیما همراه بود. به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشگاه تهران امروز یکی از روز‌های جنجالی خود را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در تالار شهید چمران پردیس دانشکده فنی مراسمی تحت عنوان «اجتماع یاران دبستانی؛ هجایی مهجور» توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی با حضور محسن صفایی فراهانی، محمد نعیمی پور از فعالان اصلاح طلب و حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور برگزار شد.
ابتدای برنامه با حواشی متعددی همراه بود. شعارهای خاص دانشجویان و پخش کلیپ های سیاسی از چهره‌های اصلاح طلب نخستین اتفاقات این برنامه بود. در همان ابتدای برنامه عوامل برگزاری همزمان با شعارهای توهین‌آمیز برخی دانشجویان به خبرنگاران صداوسیما هجوم بردند و تلاش کردند تا به دوربین فیلمبرداری آسیب برسانند. تلاش مسئولان حراست دانشگاه تهران مانع از آسیب دیدن خبرنگاران و تجهیزات آنان شد. البته این آخر ماجرا نبود. در میانه برنامه برخی از مسئولان برگزاری برنامه اقدام به اخراج خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان کردند! این اقدام آنان همراه با رفتارهای خشن و توهین‌آمیز بود. محسن صفایی فراهانی فعال سیاسی اصلاح طلب سخنران اول مراسم بود. محمد نعیمی پور عضو حزب اتحاد ملت هم در ادامه نشست گفت: چیزی که برای اصلاح طلبان و اعتدالیون سم مهلک است فاصله گرفتن از مردم است، اگر کسی مثل آقای روحانی فکر کرده که برود و در زمین بازی دیگران بازی کند و سربلند بیرون می‌آید اشتباه محض است. حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور هم از دیگر سخنران‌های این مراسم بود . وی اظهار کرد: اینکه همه ما می‌خواهیم رییس جمهور در امورات کشور موفق باشد و وقتی در یک نظامی زندگی می‌کنیم که بر پایه‌های متفاوت و پیچیده قرار دارد، در نظامی که همه قدرت دارند تا یکدیگر را تخریب کنند، طبیعی است موفقیت دولت سخت است.
آشنا در خصوص پاسخگویی دولت‌ها گفت: پاسخگویی در دولت احمدی نژاد فراموش شده بود، اما در دو دولت قبل، به نظرم پاسخگویی بیشتر شده است. رسانه‌های اجتماعی، دولت‌ها را پاسخگو کرده اند و من مطمئنم در پاسخگویی به عقب بر نمی‌گردیم.بیشتر بخوانید: بودجه کشور محل تعارض و توافق است/میزان تنازعات گروه‌های سیاسی با شفافیت مشخص می‌شودوی درباره دانشجویانی که از سر ناامیدی مهاجرت می‌کنند، تصریح کرد: مهاجرت دانشجویان بر اثر ناامیدی را درک می‌کنم. معاونت علمی اعلام کرده است که ۳۷۰۰ نفر در سال‌های اخیر از صد دانشگاه برتر به کشور بازگشته اند، اما به طور کلی تا وقتی دانشگاه‌ها به بودجه دولتی وصل شده اند مشکل داریم. انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۵۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، با اوج گرفتن اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا و سرایت جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین به دیگر دانشگاه‌ها در اقصی نقاط جهان، حامیان رژیم‌صهیونیستی کمپینی با هدف بی‌اعتبار کردن این جنبش بی‌سابقه راه انداخته و در حال نشر شایعات و دروغ‌های بی‌اساسی درباره آن هستند. تارنمای خبری تحلیلی میدل ایست آی به چند مورد از این شایعات بی اساس پرداخته است.

دروغ اول: جنبش اعتراضی حمایت از فلسطین خشونت‎آمیز بوده است
یکی از روایت‌های نادرستی که از ابتدای آغاز تحصن‌های دانشجویی در همبستگی با غزه منتشر شده، خشونت‌آمیز بودن این حرکت است. این در حالی است که هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد معترضان دانشجویی طرفدار فلسطین در تظاهرات خشونت‌آمیز درگیر شده‌اند.

میدل‌ایست آی نوشته، تحقیقات این رسانه حاکی از آن است که دانشجویان حتی در دانشگاه کلمبیا و پرینستون که ساختمان‌های دانشگاه را تصرف کردند کاملا مسالمت‌آمیز رفتار کرده و هیچ دانشجویی یا استادی در جریان این اقدامات تهدید نشده یا آسیب ندیده است. حتی پلیس نیویورک نیز پس از برخورد با نخستین گروه از دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا تائید کرد که رفتار معترضان صلح‎آمیز بوده و در برابر دستگیری مقاومت نکرده بودند.

دروغ دوم: دانشجویان یهودی در جریان این اعتراض‌ها آزار و اذیت و تهدید شده‌اند
رسانه‌های راست‌گرا و حامی اسرائیل شایعاتی منتشر کرده‎اند مبنی بر اینکه دانشجویان یهودی در تحصن‌ها و تجمعات حامیان فلسطین در سراسر آمریکا آزار و اذیت شده‌اند. این در حالی است که مصاحبه میدل‌ایست آی با دانشجویان یهودی در دانشگاه‌های تفتس، براون، هاروارد، پرینستون، کالج غربی و دانشگاه کلمبیا این ادعا را کاملا رد کرده‌اند.

این نخستین بار نیست در طول تاریخ همواره از ادعاهای ضدیهودیت به‎عنوان ابزاری برای ساکت کردن انتقادها از رژیم اشغالگر و بی‌اعتبار کردن جنبش دانشجویی استفاده شده است. یکی از دانشجویان یهودی دانشگاه نورث ایسترن ضمن رد ادعای آزار و اذیت دانشجویان یهودی به میدل‌ایست آی می‌گوید: «در یکی از تجمعات فردی از دانشجویان خواست که تا شعار «یهودیان را بکشید» سردهند که دانشجویان ضمن خودداری از تکرار این شعار علیه این فرد اعتراض کردند. بعدها مشخص شد کسی که این کار را کرده یکی از حامیان اسرائیل بوده است.

دروغ سوم:‌ دانشجویان بی‌هدف به‌دنبال تفرقه‌افکنی و آشوب هستند
مطالبه دانشجویان معترض کاملا مشخص است؛ آنان به‌دنبال پایان دادن به نسل‎کشی در غزه هستند. از دیگر مطالبات اصلی دانشجویان افشای رابطه مالی دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی و پایان سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی فلسطین است. دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنین مطالبات دیگری از جمله لغو اتهامات مظرح شده علیه دانشجویان و استاتید، پذیرش فلسطینیان غزه به‌عنوان بورسیه تحصیلی به دانشگاه‌ها و ایجاد مراکز فرهنگی عرب است.

برخی تحلیلگران با اشاره به شعارهایی مانند «انتفاضه را جهانی کنید» و «از رودخانه تا دریا» را تفرقه‎برانگیز خوانده‌اند اما دانشجویان نشان داده‌اند که حرکت آنها جنبشی فراگیر با هدف آزادی میلیون‌ها نفر است.

دانشجویان همچنین تلاش کرده‎اند تا اطمینان حاصل کنند که مذاکرات فقط بر سر تضمین آزادی بیان یا مخالفت با سرکوب دانشجویی در دانشگاه‌ها نباشد و مساله پایان دادن به اشغال فلسطین را نیز در بر بگیرد.

دیگر خبرها

  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • بهادری جهرمی: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد
  • فقر پژوهش در حوزه خشونت سیاسی
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس هلند به دانشجویان حامی فلسطین
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • مطهره گونه‌ای با تودیع وثیقه آزاد شد
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • روی کین دست از سر هالند بر نمی‌دارد؛ بچه لوسِ بی‌ادب!
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر