Web Analytics Made Easy - Statcounter

​​​​​​​باشگاه سیاست‌پژوهان علم و فناوری به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی افتتاح شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ​​​​​​​باشگاه سیاست‌پژوهان علم و فناوری به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در این مراسم که در محل مجتمع شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از مظاهر اصلی دموکراسی، دموکراسی در سیاست‌گذاری است، اما به دلایلی سیاست‌گذاری در ایران به شدت یک امر نخبه‌گرا و متمرکز است، اظهار امیدواری کرد که تشکیل باشگاه سیاست‌پژوهان علم و فناوری به دموکراتیک کردن سیاست‌گذاری‌ها کمک کند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: کسانی که آیین‌نامه، دستورالعمل، شیوه‌نامه و … می‌نویسند، همگی سطحی از سیاست‌گذاری را اجرا می‌کنند، اما آگاه به این کار نیستند.

ملکی‌فر اظهار کرد: امیدوارم باشگاه سیاست‌پژوهان علم و فناوری بتواند سیاست‌گذاری را به یک امر آگاهانه تبدیل کند.

چگونگی شکل‌گیری باشگاه سیاست‌پژوهان علم و فناوری
مهدی الیاسی، معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با اشاره به اینکه نزدیک به سه سال پیش موضوع شبکه سیاستی در انجمن تکنولوژی مطرح شد و سعی کردیم یکسری ماموریت‌های پایه و اهداف را در نظر بگیریم تا بر اساس آن اعضای انجمن بتوانند به ما کمک کنند، گفت: ایده این مسئله در ذهن من همان زمان کلید خورد، یعنی انتظار این بود که انجمن در سیاست‌های اصلی کشور نقش تحلیل‌گر، منتقد و توضیح‌گر را داشته باشد و در هیات مدیره انجمن به من ابلاغ شد که مسئولیت این کار را بپذیرم.

الیاسی افزود: یکی از دغدغه‌ها این بود که با توجه به حجم دانشجویان باید مسائل واقعی را به جریانی که دارای اثرگذاری است، تبدیل کنیم و از طرفی هم بتوانیم این شبکه را شکل دهیم. در هر صورت این چند مسئله باعث شد که هم بر اساس ماموریتی که انجمن به من داده بود و هم به اقتضا جایگاه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دغدغه معلمی، کار شبکه سیاستی را آغاز کنیم.

معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره برنامه‌هایی که این شبکه برگزار کرده است، اعلام کرد: در حال حاضر چند چالش را بدون تبلیغات برگزار کردیم و احساس بهتری داریم، چرا که فکر می‌کنم که علاوه بر کمک کردن به جامعه، به ماموریت فراتری هم دست یافتیم. این شبکه سیاستی را جبهه سوم انجمن قرار می‌دهیم؛ چرا که انجمن، کنفرانس و جایزه دارد و این شبکه‌های سیاستی می‌تواند بال سومی با اندازه جدیت کنفرانس و جایزه عمل کند.

معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان اظهار امیدواری کرد که در این شبکه فضایی فراهم شود که افراد تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند و قول داد که افراد برتر در شبکه را در این معاونت بکار گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شکوفایی شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معارفه استاندار جدید لرستان | استاندار جدید کیست؟

به گزارش همشهری ‌آنلاین ابوطالب شفقت، استاندار جدید استان لرستان، هجدمین استاندار لرستان است. او که سال ۱۳۳۶ در بخش بندپی غربی شهر بابل متولد شده و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر با مرتبه دانشیاری است.
شفقت، شهریور ۱۴۰۰ به‌ عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور و چندی بعد به‌عنوان معاون هماهنگی امور استان های این وزارتخانه منصوب شد.
در سوابق استاندار جدید لرستان ریاست موسسه تحقیقاتی صنایع دفاعی نیز به چشم می‌خورد. سردار شفقت در دولت‌های نهم و دهم به مدت هفت سال استاندار استان‌های مازندران، بوشهر و خراسان شمالی بود و در دولت یازدهم به مدت سه سال معاون طرح و برنامه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شد.
عضویت در شورای سیاست گذاری راهبردی دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد، ریاست اولین کنفرانس بین‌المللی و دومین کنفرانس ملی نظریه پردازی‌های علمی قرآن در حوزه علوم انسانی و طبیعی و ریاست افتخاری هفتمین کنفرانس رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران از سوابق علمی استاندار جدید لرستان است. ۲۲ مقاله کنفرانسی و ۲۰ مقاله ژورنالی در مجلات داخلی در موضوعات صنعت دفاعی نیز در کارنامه او دیده می‌شود.
لرستان یکی از استان‌های زاگرسی کشور با جمعیت نزدیک به ۲ میلیون نفر است که کماکان با معضل بالا بودن نرخ بیکاری دست و پنجه نرم می‌کند. این استان جاذبه طبیعی منحصر به فرد و ظرفیت گردشگری بی‌شماری دارد.

بیشتر بخوانید:
زاگرس‌نشینان چه می‌خواهند؟
تشکیل قرارگاه ویژه اشتغال در ۶ استان زاگرس‌ نشین

کد خبر 847007 برچسب‌ها استاندار- دولت استان لرستان دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • معارفه استاندار جدید لرستان | استاندار جدید کیست؟
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده