Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعباس صالحی در دیدار با دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان با اشاره به فضای این انجمن‌های در اوایل انقلاب اسلامی ادامه داد: فضای این انجمن‌ها در دبیرستان‌ها و دانشگاه‌ها در دهه اول انقلاب اسلامی به یک شکل بود و ترکیب و فعالیت‌های فرهنگی، فکری و سیاسی که در دانشگاه‌ها وجود داشت در دبیرستان‌ها نیز حاکم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: دهه اول انقلاب به گونه‌ای صیانت از خط انقلاب اسلامی بود و دفاع مقدس انرژی دوچندانی به آن داد.انجمن‌های اسلامی دانش آموزی دارای ویژگی‌هایی است که مردمی بودن آن مهمترین ویژگی آن است و با ساختاری از گذشته به دانش آموزان وصل بوده و با نگاه به آینده فعالیت های خود را انجام می دهد.

صالحی اظهار داشت: ظرفیت‌های بسیاری در این انجمن‌ها وجود دارد و در حوزه دانش آموزی اتفاقات خوبی رخ داده که می‌توان از آن در زمینه‌های مختلف بهره گرفت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به حضور نسل جدید در فضای مجازی و چگونگی تعامل این نسل با آن، گفت: نسل امروز در فضای مجازی بومی هستند و نسل گذشته مهاجران به این فضا محسوب می‌شوند و ما به عنوان برنامه‌ریزان باید بدانیم در سیاست‌گذاری‌های خود چگونه با این موضوع برخورد و تعامل داشته باشیم و زیست بوم آنها را در این فضا به خوبی درک کنیم و با آن ارتباط برقرار کنیم.

عضو کابینه دولت دوازدهم تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که امروز با آن مواجه هستیم پیامدها و تغییرات زندگی امروز است که نباید نسبت به آن بی‌تفاوت بود و تغییراتی که در نهاد خانواده، تعداد جمعیت فرزندان، شاغل بودن همزمان مادردان و پدران و ... از جمله این تغییرات نسبت به خانواده در گذشته است.

صالحی ادامه داد: انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی در انجام فعالیت‌ها و اقدامات خود باید نقطه تمرکز و اینکه چه کسانی را می‌خواهد پوشش دهد را در نظر بگیرد به این معنا که آیا می‌خواهد اقلیتی را پوشش دهد و یا در نظر دارد با نگاه فراگیر به صورت اکثریت گرایانه حرکت کند.

وی با اشاره به اینکه مخاطبان این انجمن‌ها کودکان و نوجوانان هستند، افزود: جام باشگاه‌های کتابخوانی که از سوی وزارت ارشاد برگزار می‌شود می‌تواند یکی از خط‌های ارتباطی بین این وزارتخانه و انجمن اسلامی دانش‌آموزی باشد.

وزیر ارشاد با اشاره به دیگر فعالیت‌های این وزارتخانه گفت: در حوزه پژوهش و قرآن نیز می‌توان به ترتیب با پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور همکاری‌های مشترک داشت./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ: ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ گفت: ما از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رایزنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

وی ادامه داد: در دیدار با مقامات محلی ایالت پنجاب هم رئیس‌جمهور تاکید کردند که با توجه به جایگاه اقبال و شعر فارسی به آموزش زبان فارسی همت بیشتری گماریم.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: در این فضای جدید ما ضمن تقویت خانه‌های فرهنگ و تعاملات فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم سینمایی که طرح فیلم اقبال لاهوری نهایی شده است و به زودی رئیس سازمان سینمایی با همتای پاکستانی خود کار اجرائی را آغاز می‌کنند.

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگ گفت: موضوع آموزش زبان فارسی و حضور اساتید زبان فارسی ایرانی در پاکستان و همچنین حضور بیشتر دانشجویان ایرانی در فضا‌های دانشگاهی و فرهنگی را نیز پیگیری می‌کنیم.

وی تاکید کرد: در سال‌های گذشته توجه لازم را به این فضای بسیار مثبت و فراهم به لحاظ افکار عمومی و همراهی که مردم با انقلاب اسلامی دارند و دلدادگی که به رهبر انقلاب دارند نداشته‌ایم و باید بیشترین استفاده را از این فرصت برای تعمیق ارتباط فرهنگی با پاکستان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • وزیر فرهنگ: ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • بررسی طرح ساماندهی المپیاد‌های دانش‌آموزی