Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت معاونت دانشجویی باشگاه پژوهشگران نخبه دانشگاه آزاد، فراخوان طرح‌­های پژوهشی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اعلام شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، فربد رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در نشست راهبری منطقه ۱۰ کشور در واحد اهواز گفت: مسابقات ملی و استانی و همچنین فعال­سازی انجمن­‌های علمی دانشجویی مسیر خود را پیدا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: برنامه جدید باشگاه، ترویج فرهنگ پژوهش و حل مسأله از طریق اعلام فراخوان فصلی دریافت پیشنهاد طرح­‌های پژوهشی در موضوعات مورد نیاز کشور است.

 رزازی خاطرنشان کرد: محور‌های اصلی مورد نظر در این فراخوان، کشاورزی و منابع طبیعی، داخلی سازی محصولات و خدمات خارجی، ایمنی و مدیریت بحران، اندیشه ورزی در زمینه بهبود روند‌های جاری کشور و نقش باشگاه در تعالی دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی‌ افزود: در این راستا برای هر محور اصلی، چند محور فرعی با توجه به نیاز­های کشور و طرح پایش پیشنهاد و تعیین و سعی شده که زمینه­‌های پیشنهادی، نسبت قابل توجهی از رشته­‌های تحصیلی و تخصص ­های مختلف را بپوشاند و در عین حال زمینه­ای را برای ورود دانشجویان به مشکلات و دغدغه­‌های ملی فراهم کند.

 رزازی ادامه داد: خروجی طرح­‌ها می­ تواند به صورت تولید ابزار یا محتوای دیجیتال، طراحی و ساخت نمونه مهندسی، تولید آثار هنری یا پژوهش و ارزیابی بر اساس جمع ­آوری اطلاعات و ارزیابی میدانی باشد. روش انتخاب طرح­ها برای اجرا با رویداد‌های دانشجویی در واحد­ها و مراکز دانشگاهی همراه است که شور و هیجان علمی را نیز در فضای دانشجویی ایجاد می­ کند.

ابلاغ آیین­ نامه ­های جدید عضویت و تسهیلات برای اعضای باشگاه

وی تصریح کرد: با توجه به فعال شدن کمیسیون مرکزی انجمن­‌های علمی دانشجویی، روند اخذ مجوز برای انجمن­‌های جدید تسریع شده است.

 رزازی از ابلاغ آیین­ نامه ­های جدید عضویت و تسهیلات برای اعضای باشگاه، در آینده نزدیک خبر داد که با اجرایی شدن آن‌ها گستره قابل توجهی از دانشگاه آزاد می‌توانند از حمایت آن استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد طرح پژوهشی دانشگاه آزاد تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۷۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است