Web Analytics Made Easy - Statcounter

فربد رزازی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در بحث کرونا گفت: دکتر طهرانچی بخشنامه "تولید دانش مواجهه با چالش‌های حاصل از کرونا و استخراج روش‌های کاربست این دانش و بررسی حکمرانی در جهان پسا کرونا" را ابلاغ کرد. بخش اول بخشنامه، مربوط به اعضای محترم هیات علمی است که پژوهشگاه و معاونت پژوهشی آن را پی گیری می کند و بخش دیگر دانشجویی است که این بخش بر عهده باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این که در این زمینه دو مسیر را دنبال کردیم، ادامه داد: مسیر اول در خصوص مسابقات علمی است . جنس این مسابقات از جنس مسابقات اندیشه ورزی در این زمینه است که ملاحظات دوران پسا کرونا چگونه است؛ مسابقات فناوری نیز در مورد امکاناتی برگزار خواهد شد که در زمان کرونا مورد احتیاج بوده یا و بحران کرونا به ما نشان داد که درباره آنها با مشکل مواجه هستیم.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: به طور مثال، آموزش از راه دور، مسائل بهداشتی، ساختارها و بسترهای مخابراتی کشور از جمله مسائلی بودند که کرونا به ما نشان داد در آن ها ضعف داشته و با مشکلاتی روبرو هستیم.

او تاکید کرد: موضوعات اندیشه ورزی در مسائل کلان جامعه نیز مانند حکمرانی پس از بحران کرونا و تاثیر آن در افتصاد و روابط بین الملل نیز مدنظر قرار گرفته است. زمینه دیگری که دنبال کردیم گروه های گفتگو و هماندیشی و انجمنهای مجازی است که جایگاه بحث و تبادل اندیشه خواهد بود.

رزازی با بیان این که در حال آماده سازی بستر فعالیت این انجمن ها به صورت مجازی هستیم گفت: امیدوارم دانشجویان بتوانند از این بستر استفاده کنند تا از خروجی آنها ایده های جدید متبلور شود.

او در بخش دیگری از سخنان خود درباره حمایت از پژوهش های اعضای باشگاه در حوزه بیماری کرونا گفت: در حال حاضر تولید یک سری تجهیزات، مانند تولید مواد بهداشتی، تولید دستگاه های تنفسی و نظایر آن در کشور مورد احتیاج است که این موارد بیشتر از آن که در حوزه وظایف باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه باشد در حیطه وظایف حوزه معاونت فناوری و پژوهشگاه است تا از کارهای صنعتی و به محصول رسیده حمایت کنند.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: وظیفه ما در باشگاه ساخت پژوهشگر، ایجاد انگیزه و در نهایت تحویل این افراد به بخش هایی است که میتوانند ایده های این افراد را به محصول تبدیل کنند.

رزازی در پایان تاکید کرد: برخی اقداماتی که در خصوص بیماری کرونا در باشگاه انجام میشود، هنوز به مرحله صنعتی شدن نرسیده و ممکن است بلوغ لازم را برای حضور در جامعه نداشته باشند.‌ بنابراین از همه اعضا و باشگاه های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تقاضا کردیم تا برای مخدوش نشدن مدیریت بحران، در صورتی که در این موارد ورود میکنند قبل از هر اقدامی تاییدیه ستاد ملی مدیریت بحران کرونای استان را دریافت کنند و در این صورت است که از طرح ها و ایده های اعضای باشگاه حمایت خواهیم کرد. این حمایت ها به صورت حمایت از طرح های پژوهشی است.

انتهای پیام/

341 / 167 فربد رزازی معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد کرونا ایده های پژوهشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا ایده های پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۷۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد

علی‌محمد محمودی، سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با بیان اینکه با هدف توسعۀ همکاری‌های علمی دوجانبه و ارتقای سطح تعامل‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی در جهت تسهیل دسترسی و تقویت پژوهش‌های دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مرتبط با نسخ خطی باشد. 

او همچنین با بیان اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزۀ زبان و ادبیات فارسی توجه دارد، به ظرفیت‌های امیدبخش و ایده‌آل علمی و پژوهشی این دانشگاه و ضرورت تسهیل هرچه بیشتر بستر‌ها برای دسترسی مناسب پژوهشگران این دانشگاه به منابع مختلف پژوهشی اشاره کرد.

محمودی افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند بسترساز بهبود ارتباط و دسترسی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف دانشگاه و به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی به گنجینۀ نسخه‌های خطی باشد. 

او ادامه داد: علاوه بر آن، دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز آمادۀ ارائۀ خدمات علمی و پژوهشی و تبادل دستاورد‌های پژوهشی با انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران است. 

سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: بهره‌گیری متقابل از خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین، تصحیح و تحقیق، تألیف، ترجمه و انتشار مشترک آثار مورد توافق، اشتراک پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست‌ها و گفتگو‌های علمی و فرهنگی با همکاری طرفین و انجام پژوهش‌های مشترک از جمله اهداف مهم این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است. 

انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران، از جمله انجمن‌های علمی مطرح کشور است که با گرفتن مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی در حوزۀ نسخه‌های خطی مشغول به فعالیت است. 

این انجمن دارای نشریۀ فارسی‌زبان علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایه شده در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس است. 

همچنین خدماتِ متعددی، چون عضویت در انجمن، درخواست تهیه نسخه خطی، اطلاع از کارگاه‌های آموزشی، همایش‌های بین‌المللی نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهشی از مسیر تارنمای این انجمن در اختیار پژوهشگران حوزۀ نسخ خطی فارسی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم آوردن ۷۰۰ هزار نسخه از ایران و برخی کشور‌های دیگر، مأخذ مهمی برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی