Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شهابی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) پیرامون تربیت دانشجویان پژوهشگر در انجمن‌های علمی اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی که باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در تمامی شعبات واحدهای دانشگاهی پیگیری می‌کند، توانمندسازی دانشجویان است. انجمن‌های علمی نیز در کنار سایر فعالیت‌های دانشجویی، بازویی برای تحقق این هدف در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انجمن‌های علمی در کنار کارکردهای توانمندسازی و علمی(پژوهشی)، به‌نوعی کارکردهای صنفی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را نیز بر عهده گرفته‌اند. راهبری انجمن‌های علمی توسط باشگاه پژوهشگران جوان در تحقق اهداف و کارکردهای انجمن‌های علمی نیز اثربخش و تأثیر مثبت دارد. انجمن‌ها و تشکل‌های علمی دانشگاه آزاد نیازمند چتر حمایتی قوی‌تر بودند که با پیوستن به باشگاه پژوهشگران این مهم به تحقق پیوست.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) بیان کرد: انجمن‌های علمی متشکل از دانشجویان مستعد علمی و دغدغه‌مند است که برای رشد و تعالیِ مفهومی در رشته تخصصی خود به فعالیت می‌پردازند. انجمن‌های علمی محل تلاقی خواسته‌های علمی و پژوهشی دانشجویان با دغدغه‌های صنفی آنها در مدت زمان تحصیل‌شان به‌شمار می‌رود.

شهابی با اشاره به بستر باشگاه پژوهشگران جوان در توانمندسازی دانشجویان عنوان کرد: بستر باشگاه پژوهشگران در توانمندسازی دانشجویان، بسیار غنی‌تر و موضوعی‌تر از سایر معاونت‌های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تلقی می‌شود. سایر معاونت‌های موضوعی دغدغه‌هایی دارند که شاید پرداخت به موضوع انجمن‌های علمی در سایه آن فعالیت‌ها قرار بگیرد. ولی باشگاه پژوهشگران از همان ابتدای تأسیس در واحدهای دانشگاهی با محوریت دانشجویی و ایجاد انگیزه و تربیت پژوهشگر شکل گرفته است.

وی ادامه داد: درهم تنیدگی اهداف کلان باشگاه پژوهشگران جوان و کارکردهای انجمن‌های علمی در حوزه توانمندسازی و تربیت نیروهای نخبه و پژوهشگر یک برآیند مطلوب و نتیجه‌گرا محسوب می‌شود. پایِ کار بودن انجمن‌های علمی در این روزهای کرونایی و تداوم فعالیت‌های علمی و دانشجویی موید این هم‌افزاییِ موفق است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) درباره تربیت دانشجویان پژوهشگر نیز تشریح کرد: حیاتی دانستن مسئله پژوهش در همه مقاطع تحصیلی از سوی دانشگاه، چالشی است که سال‌هاست با آن روبه‌رو بودیم. در دوران جدید هدایت انجمن‌های علمی، رویکرد و نگاه دغدغه‌مندی نسبت به موضوع تربیت پژوهشگر ایجاد شده و راهبردهای عملیاتی برای آن در نظر گرفته شده است. صرف شبکه‌سازی در انجمن‌های علمی و راهنمایی استادان نمی‌توانیم در تربیت دانشجویان پژوهشگر موفق عمل کنیم. بهره‌مندی از ظرفیت‌های باشگاه پژوهشگران تا حد قابل توجهی در این امر ما را یاری کرده و در این مدت حمایت‌های باشگاه پژوهشگران از فعالان پژوهشی و ترویج امر پژوهشگری ازجمله نقاط مثبت این تغییر رویکرد به‌شمار می‌رود.

شهابی از تنوع سبد حمایتی باشگاه پژوهشگران جوان برای دانشجویان پژوهشگر خبر داد و گفت: حمایت از چاپ کتاب، انتشار مقالات، شرکت در سمینارها و رویدادهای تحقیقاتی در کنار حمایت‌های مالی تحولاتی است که اعضای انجمن‌های علمی نیز می‌توانند از آنها بهره‌مند شوند. نگاه پژوهشی و ایجاد زمینه‌های انجام تحقیقات کاربردی و بین‌رشته‌ای نیز از نقاط عطف این تحولات است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون فضای انجمن‌های علمی از حالت منفرد خارج شده و باشگاه پژوهشگران فضایی را مهیا کرده که گروه‌های مختلف با حضور استادان حوزه تخصصی به امر شبکه‌سازی و تشکیل تیم‌های حرفه‌ای نیز می‌پردازند. از همین جهت ارتباطات مطلوبی نیز بین انجمن‌های علمی واحدهای دانشگاهی مختلف ایجاد شده که این موضوع قطعاً منجربه هم‌افزایی و گسترش سطح فعالیت‌ها نیز خواهد شد.

انتهای پیام/

مجید فرج فائد کد خبر: 1074139 برچسب‌ها باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان انجمن علمی دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی (ره)

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان انجمن علمی دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی ره باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان پژوهشگر انجمن های علمی فعالیت ها انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش

 مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور در نشست تبیینی مسئولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

سجاد صدیقی با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

وی، مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود.

صدیقی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.

وی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و بیان کرد: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نماییم.

 مسئول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

وی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسئولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان