Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر انجمن‌های علمی را بازوی متحرک باشگاه و باعث ایجاد انگیزه در فعالیت پژوهشی دانست و از پیگیری راه‌اندازی انجمن علمی در رشته‌های برق، مکانیک و مهندسی هسته‌ای خبر داد.

حسین اسماعیلی در ادامه سلسله گفتگوهای «در مسیر نخبه‌پروری» در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا به تشریح فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های این باشگاه  پرداخت و اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر سال 76 تأسیس شد و این جانب کمتر از دو سال است که مسئولیت این باشگاه را بر عهده دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**بیشتر بخوانید:

«فیلتر غیرقابل تعویض» اتومبیل تولید شد

طراحی و ساخت دستگاه CNC و برد الکترونیکی توسط پژوهشگران جوان

از اجرای 38 طرح پژوهشی تا چاپ 700 مقاله

وی افزود: فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگران جوان و نخبگان شامل چاپ مقالات ISI، مقالات علمی پژوهشی، شرکت در کنفرانس برای اعضای باشگاه، شرکت در مسابقات و ... است. حدود یک سالی است که انجمن‌های دانشجویی هم زیر نظر باشگاه پژوهشگران قرار گرفته و مسابقات دانشجویی را خود باشگاه به کمک انجمن‌های علمی برگزار می‌کند.

اسماعیلی با بیان اینکه اسفند سال گذشته قبل از شیوع کرونا درخواست برگزاری مسابقه‌ای دانشجویی در سطح ملی ارائه کردیم، بیان کرد: این مسابقات از شاخص‌ترین فعالیت‌های باشگاه بود که با شیوع کرونا به‌صورت غیرحضوری و در سطح کشوری برگزار شد و 18 تیم در مسابقات شرکت کردند.

وبینار نحوه تجاری‌سازی تحقیقات دانشگاهی برگزار شد

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بیان اینکه دوشنبه‌های وبیناری با توجه به شیوع کرونا زیر نظر ستاد مرکزی باشگاه در واحدهای دانشگاهی برگزار می‌شود، اضافه کرد که این باشگاه بعد از ارائه درخواست خود به ستاد در تهران، وبینار نحوه تجاری‌سازی تحقیقات دانشگاهی را به‌صورت کشوری و برخط برگزار کرد.

وی ادامه داد: استان بوشهر جزء نخستین استان‌هایی بود که این وبینار را در سطح کشوری برگزار کرد. بعد از آن هم چند وبینار دیگر در استان برگزار شد. تعدادی کارگاه‌ آموزشی نیز برگزار کرده‌ایم. انتخاب پژوهشگر برتر نیز در بوشهر برگزار شد و منتخبان به دیدار با رهبر معظم انقلاب اعزام شدند.

اسماعیلی با اعلام این خبر که سال گذشته اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر حدود 20 مقاله ISI در 10 تا 15 مجله علمی پژوهشی چاپ کردند، عنوان کرد که پیگیر اخذ مجوز تعدادی انجمن علمی ازجمله انجمن علمی برق، مکانیک و مهندسی هسته‌ای هستیم و قرار است این انجمن‌ها را فعال کنیم تا رقابت علمی در استان برگزار کنند.

به گفته رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، اگر انجمن‌ها فعال شوند، فعالیت‌های علمی رونق می‌گیرد. در واقع انجمن‌های علمی دانشجویی بازوی متحرک باشگاه پژوهشگران هستند که به فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه انگیزه می‌دهند.

وی خبر داد: اکنون حدود 20 انجمن زیرمجموعه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر بوده که بیشتر آنها غیرفعال هستند؛ چراکه حدود سه، چهار سال است تعداد دانشجویان خیلی کم شده و شاید بعضی از رشته‌ها به کمتر از 10 نفر رسیده و به‌دلیل کمبود دانشجو، انجمن‌ها خودبه‌خود غیرفعال شده‌اند؛ اما در رشته‌هایی که از نظر تعداد دانشجو مناسب هستند مانند رشته برق، مکانیک، هسته‌ای و همین‌طور روان‌شناسی فعالیت‌ انجمن‌ها را به‌زودی آغاز می‌کنیم.

اسماعیلی خواستار سازماندهی و ساماندهی بهتری در بخش بودجه باشگاه در مراکز استان و شهرستان‌ها شد و به آنا گفت: کمبود بودجه فعالیت اعضا را تحت تأثیر خودش قرار داده است؛ بنابراین برای ایجاد انگیزه در پژوهشگران بودجه باشگاه محدود است. باید اعضای باشگاه فعال شوند، وقتی که عضو باشگاه هیچ انگیزه‌ای نداشته باشد، فعالیتی هم صورت نخواهد گرفت.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر حسین اسماعیلی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد انجمن های علمی انجمن علمی انجمن های علمی برگزار شد فعالیت ها انجمن ها رشته ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۵۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی صبح ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در آیین افتتاحیه اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران که در سالن همایش های بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: برای من بسیار جای خوشبختی و خوشحالی است که اولین برنامه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در دانشگاه آزاد اسلامی و بیمارستان فرهیختگان برگزار میشود و باعث افتخار ماست که میزبان شما هستیم.

بیشتر بخوانید: تولید ماهانه ۲۵ هزار گیاه زینتی در سرای نوآوری کشت‌بافت رفسنجان

وی ادامه داد: افتخار دیگر ما در دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی از پیشکسوتان عرصه پیوند عضو به ویژه پیوند کلیه است که امیدوارم همواره ادامه داشته باشد و توسعه پیدا کند و هر روز شاهد پیوندهای موفق بیشتر در کشور باشیم.

در ادامه این مراسم استاد ناصر سیم فروش رئیس انجمن علمی پیوند کلیه ایران نیز گفت: خداراشاکرم که بعد از گذشت ده سال و انجام ۵۰هزار پیوند کلیه در کشور، انجمن علمی پیوند کلیه ایران به عنوان انجمنی که هدف آن ارتقا علم پیوند کلیه است و دستاورد خوبی برای نجات جان بیماران خواهد بود؛ شکل گرفت.

انجام اولین پیوند کلیه ایران در سال ۱۳۴۷

وی ادامه داد: پیوند کلیه در کشور ما سبقه قدیمی دارد و این آوازه در دنیا و خاورمیانه تاریخ روشنی دارد و دکتر سنادی زاده که حدود ۶۰سال پیش اولین پیوند کلیه را انجام دادند در زمانی که کسی در خاورمیانه چیزی از پیوند کلیه نمی دانست.

سیم فروش خاطرنشان کرد: اما وقفه ای بعد از انجام اولین پیوند کلیه در کشور رخ داد و بعد از انقلاب اسلامی، پیوند کلیه از یک عمل لوکس و تجملی به عمل روزمره تبدیل شد.

وی افزود: در بیمارستان لبافی نژاد شروع آموزش را در کنار عمل پیوند کلیه در نظر گرفتیم که نتیجه کار را شما امروز می بینید.

سیم فروش اضافه کرد: با این آموزش ها پزشکان توانمندی چون دکتر تقی زاده افشاری دیگر پیشکسوت عرصه پیوند تربیت شدند که بیش از سه هزار عمل پیوند کلیه انجام داده اند.

وی تصریح کرد: پیوند کلیه در دنیا مورد توجه زیادی است و امروز در پیوند از مرگ مغزی ایران در خاورمیانه اول است. چرا این اتفاق افتاده است؟ به خاطر بستری که در پیوند زنده در کشور ما ایجاد شد.

رئیس انجمن علمی پیوند کلیه ایران خاطرنشان کرد: خداراشاکرم که انجمن علمی پیوند کلیه ایران ایجاد شده و در طول این سالها کار تیمی پیشرفت کرده و تجربیات هم بیشتر شده است در صورتی که اوائل که کار را شروع کردیم، دشواری های بسیاری داشتیم.

سیم فروش افزود: در شهر کوچکی مثل بابل بیش از هزار پیوند کلیه انجام می‌شود و امیدوارم روزی برسد که به چنان پیشرفتی دست پیدا کنیم که هیچ مریض دیالیزی نداشته باشیم.

پزشکان کشور برای نشان دادن توانایی‌های ایران مقاله تولید کنند

وی بیان کرد: امروز از سه قله ای که این درخت را در کشور کاشتند تقدیر میکنیم. امروز با وجود اینکه ایران بیشترین پیوند کلیه را در خاورمیانه انجام میدهد اما متاسفانه کمترین حضور را در انجمن علمی پیوند کلیه خاورمیانه دارد.

وی تصریح کرد: از همکاران میخواهیم مقالات خود را منتشر کنید اگر میخواهید بمانید و تجربه کشورمان را به دنیا نشان دهید.

گفتنی است در پایان این مراسم سه تن از پزشکان سرآمد و پیشکسوت عرصه پیوند کلیه کشور: دکتر محبوب لسان پزشکی ، دکتر محمد سنادی زاده و دکتر علی تقی زاده افشاری مورد تجلیل قرار گرفتند و از سالها تلاش و مجاهدت آنان در عرصه پیوند کلیه کشور تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1228311 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ ای طی یک دهه در نیروگاه اتمی بوشهر
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • برگزاری کنکور در ۱۹۱۳ حوزه و در بیش از ۴۰۰ شهرستان
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان