Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه سنتز مواد نانویی به روش ساده به همت انجمن نانو بیوتکنولوژی، در دو بخش تئوری و عملی در مجموعه آزماشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، با هدف آشنایی دانشجویان با مواد نانویی و استفاده از آن در آزمایشگاه به روش های مختلف برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ زهرا خلج، رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شهرقدس و استاد مشاور انجمن نانوبیوتکنولوژی و فاطمه شهسواری  در دو‌بخش تئوری و عملی به تدریس مباحث مرتبط پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان اذعان کرد: کارگاه‌ها و بسترهای فراگیری مهارت‌های عملی توام با کسب تجربه، لازمه‌ی ورود قشر دانشجو پس از تحصیل  در مقاطع دانشگاهی به صنایع مرتبط با حوزه تحصیلی است. ورود دانشجویان علوم پایه به صنایع مختلف، با توجه به گسترش علم وفناوری نانویی، میتواند در جهت پیشبرد اهداف علمی و صنعتی کشور موثر واقع شود. فناوری نانو در بسیاری از دستاوردهای مهم عصر جدید نقش اساسی دارد. کاربرد نانومواد و نانوساختارها روز به روز درحال گسترش است. نانوذرات نسبت به مواد توده‌ای، خواص منحصر به فردی را از خود نشان می‌دهند و تحقیقات زیادی در رابطه با سنتز و کاربرد نانوذرات و تجاری سازی آن در یک دهه اخیر انجام شده است. به همین سبب برگزاری چنین کارگاه هایی برای زمینه سازی پیوند دانشگاه با صنعت، باید در اولویت قرارگیرد.

به گزارش خبرگزاری آنا از واحد شهرقدس، کارگاه سنتز مواد نانویی به روش ساده توسط باشگاه پژوهشگران جون و نخبگان واحد شهرقدس، قدمی نو در ایجاد انگیزه، مهارت افزایی و افزایش تخصص شرکتت کنندگان این کارگاه است. دانشجویان پس از شرکت در کلاس های تئوری ، در کارگاه حضوری شرکت کرده و با نمونه برداری از سایت گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و انجام فرایندهای مختلف سنتز و عصاره گیری این گیاهان به روش نانویی در ازمایشگاه، مهارت خود را در تولید نانو مواد از نمونه های مختلف گیاهی در محیط پیرامون ارتقا دادند.

 فاطمه شهسواری، مدرس تراز الف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو  در گفت و گو با خبرگزاری آنا عنوان کرد: هدف از برگزاری این کارگاه، سوق دادن علاقمندان به انجام فعالیت های آزمایشگاهی و پژوهشی در مقاطع مختلف دانشگاهی است. سرفصل های تعریف شده برای کارگاه سنتز مواد نانویی، مناسب دانشجویان، علی الخصوص دانشجویان مقطع کارشناسی، برای آشنایی بیشتر با فناوری نانو و فعالیت آن ها در حوزه نانویی به صورت عملی است.

شهسواری گفت: یکی دیگر از اهداف این کارگاه ساخت محصول و تعریف ایده در حوزه فناوری نانو است، لذا دانشجویان دارای ایده و شرکت کنندگان در استارتاپ ها، میتوانند با تجهیزات نسبتا ساده، وارد مرحله تولید شده و به فعالیت های صنعتی محور متمایل شوند.

وی افزود: برگزاری چنین کارگاه هایی سبب انگیزه بیشتر دانشجویان برای تبدیل ایده خام به محصول، با ساده ترین امکانات شده و زمینه را برای شکوفایی استعداد علاقمندان به علوم آزمایشگاهی فراهم می کند.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا نخبگان دانشجو فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس باشگاه پژوهشگران واحد شهرقدس فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: این طرح در دانشگاه و با هدف آموزشی و تحقیقاتی راه اندازی شده است.

سعید خلجی افزود: سالن تحقیقاتی پرورش طیور گروه علوم دامی دانشگاه ملایر مجهز به قفس‌های باطری شکل به ظرفیت هزار قطعه جوجه گوشتی، ۴۵۰ قطعه مرغ تخمگذار و ۲۴۰ قطعه مرغ مادر در هر دوره پرورش است.

او تصریح کرد: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف آزمایشی این سالن در طیور گوشتی، تخمگذار و مادر، کبک و بلدرچین است و مجهز به قفس‌های باطری سه طبقه دارای آبخوری نیپل و دانخوری تراف با قابلیت تنظیم ارتفاع، منبع آب جهت اندازه‌گیری مصرف آب و سینی‌های جمع‌آوری فضولات گالوانیزه است.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: از قابلیت‌های این سالن امکان انجام انواع آزمایش‌های مربوط به تعیین نیاز مواد مغذی مورد نیاز طیور همچون پروتئین، اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها و نیز انجام آزمایش‌های مربوط به اندازه‌گیری قابلیت هضم مواد خوراکی و ابقاء مواد مغذی است.
سعید خلجی افزود: سیستم نور سالن از طریق لامپ‌های LED تعبیه شده در ارتفاع مختلف بوده، به نحوی که نور بطور یکنواخت در بین طبقه‌های مختلف قفس‌ها روشنایی ایجاد کند.

او تصریح کرد: سیستم تهویه سالن شامل ۲ عدد فن ۹۰ جهت تخلیه هوا و یک عدد فن ۳۰ برای گردش هوای بین طبقات قفس است و بسته به سن جوجه‌ها توسط تایمر تعبیه شده روشن و خاموش می‌شود.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملایر گفت: از مزایای این سالن امکان انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز صنعت طیور با دقت و صحت بالا است و نتایج و داده‌های بدست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته بر روی طیور مختلف در این سالن می‌تواند در مزارع تجاری سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • آیین اختتامیه هفته برزگداشت سعدی برگزار شد
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است